Pagina's

4 september 2012

Tag: Would you rather...

Ik zag de tag op Livelifegorgeous, en hij leek me leuk om te doen!
Dus wil je weten wat ik liever zou kiezen?

Klik dan verder!
Btw; ik weet dat vandaag een fotoverslag van mij vakantie zou komen, maar ik was bezig en kwam erachter dat het toch wel een hele tijd duurt. Ik was bang dat ik het niet af kreeg dus vandaag even een leuke tag!

Would you rather lose all of your mascaras, eyeliners, lipsticks, and lipglosses or lose all of your palettes and eyeshadows?
Zoiezo, draag ik eigenlijk nooit oogschaduw. Ik hou meer van natuurlijk en gewoon wat mascara en klaar. Dus ik zou liever mijn palettes en oogschaduws kwijt zijn.

Would you rather chop off all your hair or never be able to cut it again?
Poeh, al mijn haar eraf. Het lijkt me vreselijk, maar eerlijk het groeit weer aan. En het nooit meer knippen, dan krijg je opeen gegeven moment stro haar haha. Dus het eerste.

Would you rather have a coral cheek or a pink cheek?
Ik ben ook niet zo van de blush. Ik doe het soms als ik wat bleekjes zie. Dan hou ik meer van het roze, dat vind ik nog het natuurlijkst.

If you had a 1000 euros to spend, would you rather buy clothes or makeup?
Het liefst allebei. Maar dat mag natuurlijk niet. Pff.. moeilijk, maar dan ga ik toch voor kleding. Het lijkt me heerlijk om 1000 euro uit te geven aan een compleet nieuwe garderobe. Al vergis je je snel in de prijzen.

Would you rather apply lipstick as eyeliner, or eyeliner as lipstick?
Lipstick als eyeliner. Dat zou best leuk staan! Want zwarte lippen? Neeee. Al zou je rode eyeliner bijvoorbeeld als lipliner kunnen gebruiken?

Would you rather only shop at MAC or Sephora?
Sephora. Tenminste, als we in Nederland zulke Sephora's hadden als in Parijs! Daar is gewoon een mega Sephora alleen maar op het station. Dus dat is mijn voorwaarde en dan kies ik voor Sephora. (:

Would you rather only use one eyeshadow color or one lip color for the rest of your life?
Op dit moment oogschaduw, maar ik weet dat ik daar later misschien spijt van.krijg. En lippen is misschien minder erg? Okee op dit moment lippen, maar later oogschaduw.

Would you rather wear winter clothes in summer or summer clothes in winter?
Oh mijn god, dit is moeilijk. Ik heb het altijd zooooo koud in de winter, maar ook altijd warm in de zomer. En dan zou je geen bikini aanmogen? NO WAY! Dan trek ik maar wat meer broekjes en shirtjes over elkaar heen aan?

Would you rather have dark nails or bright nails all year round?Felle kleur nagellak staat me beter. Of lichte kleuren, omdat mijn nagels daar niet zo klein van lijken. Bright nails dus, ik weet het goede nederlandse woord er ff niet voor sooryy.

Would you rather give up your favorite lip product or your favorite eye product?Favoriete oogproduct. Dat voor me lippen is namelijk lippenvet. Gewoon omdat ik zonder niet kan! Mascara is mijn favo oogproduct, en naja dan gebruik ik wel eyeliner.

Would you rather only be able to wear your hair in a ponytail or a messy bun?
In een staart staat me beter, dan lijkt het tenminste dat ik nog haar op mijn hoofd heb haha.

Would your rather never be able to paint your nails again or never use lipgloss?
Ik hou ook wel van lipgloss hoor, maar nagellak.. Ik ben verslaaaaafd! Dus nooit meer lipgloss.

Would you rather shave your eyebrows and have none at all or sharpie them in everyday?I don't know wat 'sharpie them in' betekend? Iemand?

Would you rather live without makeup or nail polish?
Zonder makeup dan maar, ik ben nu zowat van me puistjes af dus concealer is bijna niet meer nodig. Nagellak ben ik verslaafd aan hehe.


Dat was 't! Neem gerust de tag over en stuur me een link! Ik wil graag weten wat jullie antwoord op sommige vragen zijn!

Hopelijk hoef ik nooit zulke keuzes te maken...

KUS

Geen opmerkingen:

Een reactie posten