Pagina's

4 juni 2012

Nail art


Ik ben echt verslaafd aan nagellak en ook nail art. Ik vind het zo leuk hoe je je nagels er tof uit kan laten zien. Voor als je niet weet wat nail art is; Letterlijk vertaald is het 'Nagel kunst'. Je maakt dus leuke figuurtjes/printjes/lijnen/vormen op je nagels. Ik vind het zelf ook heel leuk om te doen. 
Wil je meer te weten komen over nail art en hoe je het zelf makkelijk kan doen?
Klik verder
Op youtube zijn massa's mensen die nail art video's maken, om te laten zien hoe je het kan doen. Ik heb het zelf ook gedaan: http://www.youtube.com/user/misssRuby/videos

Maar wat succesvollere en beter mensjes die echt belachelijk leuke en goeie ideeën hebben zijn:
Cutepolish: http://www.youtube.com/user/cutepolish
IHaveACupcake: http://www.youtube.com/user/ihaveacupcake
TotallyCoolNails: http://www.youtube.com/user/totallycoolnails

Hier wat voorbeelden van nail art:Al dit lijkt een stuk moeilijker dan dat het is. Je moet er natuurlijk wel een beetje handig in zijn, maar met de juiste tools hoeft het nog helemaal niet zo moeilijk te zijn.

Hier wat tools waar je makkelijk aan komt:
Een permanent marker, prima voor op je nagels en in verschillende kleuren verkrijgbaar bij bijv. de Hema. Hier kan je bijvoorbeeld heel makkelijk panterprint of zebraprint nagels mee maken.

Als je wilt weten hoe, zoek dan op youtube:
'Nail art leopard / zebra print'


Met een sponsje kan je een  heel leuk effect creëren. Dit heet: 'Sponge technique'. Zo kan je kleurtjes leuk laten overlopen. Dit is gewoon een sponsje voor je gezicht, deze kan je in elke drogist krijgen.

Als je wilt weten hoe, zoek dan op youtube:
'Nail art sponge technique'

Hier een link van NikkieTutorials:
http://www.youtube.com/watch?v=PXq2e-ULLDw 


Met satéstokjes kan je heel makkelijk stipjes enzo zetten. Ook kan je met een speld met zo'n rond bolletje erop ook heel makkelijk wat grotere stipjes maken. Ik gebruik hiervoor een dotting tool: een soort pen met een bolletje erop.
Hier kan je je eigen dotting tool maken met spullen uit huis:
http://www.youtube.com/watch?v=Y9Y4aYbtVYg


Plakband, dat heeft eigenlijk iedereen wel in huis. Hiermee kan je makkelijk een lijn trekken, of bijv. strepen maken voor de nederlandse vlag. Zorg wel dat je nagellak echt helemaal droog is, want anders trek je alles er meteen weer vanaf.
Ik hoop dat jullie dit een leuk en handig artikel vonden. Neem zeker is een kijkje op youtube en snuffel wat rond. Ook op google staan massa's aan foto's om je te inspireren.

Veel nagellak plezier !

xx


Geen opmerkingen:

Een reactie posten