Pagina's

13 juli 2012

Tips voor One Direction fans

20131221938367330849613_sbig_large
Als je geen fan bent van One Direction, hoef je dit niet te lezen. Het mag altijd natuurlijk ;)

Voor het geval je denkt dat ik je tips ga geven om een goeie fan te zijn enzo? Nee.. Ik wilde gewoon wat vertellen over waar je leuk nieuws over ze kan lezen, leuke filmpjes kunt kijken, posters kunt krijgen enz.

Posters
Geloof het of niet, bij de Xenos hebben ze veel posters van One Direction. De Xenos bij ons heeft 4 grote posters van ong. 60 bij 90 cm. en 1 kleine van het formaat van ong. 2 A4-tjes. Ik heb twee grote, die kosten 6,99 en die kleine kosten 3,99.
Verder kun je in tijdschriften ook vaak veel posters vinden. Ik koop elke week de Hitkrant omdat die gewoon onwijs veel van One Direction hebben. Bijna altijd zit er wel een poster van hun bij. De Hitkrant is wekelijks en kost 2 euro.

Apps (nieuws en foto's)
Ik heb twee apps van One Direction, eentje heeft veel leuke foto's en de ander nieuws. Ze heten allebei One Direction dus het is een beetje moeilijk uit te leggen welke het precies zijn :S Probeer gewoon wat apps uit, en je zult ze vast tegenkomen!

Filmpjes
Op Youtube zijn massa's filmpjes van One Direction te vinden. Die ik toch wel vaak kijk zijn funny moments. Typ in : "One direction funny moments" en je zult onwijs veel grappige filmpjes tegenkomen. Vooral Louis is echt hilarisch. Echt gestoord haha.

Abonneer natuurlijk zoiezo op OneDirectionVevo , daar kun je interviews op zien, live optredens en de nieuwste clips.

Typ ook is in: "One direction find the phone" Dit moet je gewoon even kijken, is echt leuk!

Kijk ook hun video diaries van XFactor, deze zijn misschien wel 2 jaar oud, ze zijn ook hilarisch. Veel van deze video's zul je terug zien in funny moments video's.

Google
Op google staan natuurlijk ook heel veel foto's en nieuws dus google even op One Direction en je vindt de leukste pic's van de boys (:

Spullen
Bij de Claire's hebben ze een soort One Direction lijn. Op een muur hangen alleen maar spullen van One Direction. Van pennen tot tassen, posters, etui's. Ik heb de pennen (het zijn er 5 waar ze allemaal op staan) en de ipod sok.
Edit: Laatst heb ik nog armbandjes gekocht! Ook heel leuk!

Op Ebay kun je ook veel spullen vinden, ik heb daarvan m'n ipod hoesje. Ik heb er lang op moeten wachten, maar ik ben er zoooo blij mee :D

Twitter, Instagram, Facebook >> Social media
Overal zijn ze te vinden. De echte accounts vinden op Twitter is niet zo moeilijk doordat er zo'n blauw vinkje bijstaat. Maar op Instagram ben ik er van sommige boys nog niet uit of het de echte is. Op google zeggen ze ook allemaal wat anders. Naja, er komen altijd leuke foto's op ! :)

Dvd
One Direction heeft een live tour dvd voor de mensen die het nog niet wisten. Deze is van de Up All Night tour natuurlijk.

Nail art One Direction
Cutepolish heeft een nail art van de boys gemaakt, al hun hoofden op jouw nagels. Ook kun je makkelijkere dingen vinden op youtube voor nail art. Zoek: "One direction nails" of "One direction nail art".


Ben ik nog iets vergeten? Laat het me weten! (rijmt hihi)


1 opmerking:

  1. Kijk ook hier voor leuke 1D spulletjes:
    http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/1dspulletjes/

    BeantwoordenVerwijderen