Pagina's

20 juni 2012

Essence Nude Glam nagellak: 04 - Iced Latte

Toen ik vorige week voor het nieuwe Catrice lakje ging, (klik HIER voor de review daarvan) zag ik de Nude Glam collectie van Essence. Ik heb daar al vaker bij stil gestaan, maar telkens niks gekocht. Tot toen dus, ik heb dit lakje gekocht, een zacht roze nude lakje.

Wil je weten wat ik ervan vond en ben je benieuwd naar dit lakje?
Klik dan verder

04 - Iced Latte, zo heet dit lakje. Ik ben eerlijk gezegd heel erg onder de indruk! Van de 9 lakjes van de colour & go collectie die ik heb, ben ik bij sommige niet helemaal tevreden. Die lakken streperig en dik. Maar deze lakjes zijn zoals het hoort! Natuurlijk mag je van 1,29 niet te veel verwachten. Maar wel wat, je koopt het tenslotte.

In tegenstelling tot sommige lakjes van de Colour & Go collectie, lakt dit lakje soepel, zonder strepen en niet plakkerig. Of ze een nieuwe formule hebben? Geen idee, maar ik ben impressed!

Ik kreeg hem in één keer helemaal dekkend. Ik heb niet belachelijk veel gebruikt, maar ook weer niet een heel dun laagje zoals eigenlijk zou moeten. Ik had gewoon geen zin om lang op m'n kont te blijven zitten en te wachten tot het droog was.

Als je moet opschieten werkt het dus prima! Ook weer vergeleken met de Colour & Go lakjes, is hij niet plakkerig en dus schuift hij niet op. Als je dit ooit hebt gehad, snap je wat ik bedoel.

Het is dus een echte aanrader!

Pluspunten:
- Lakt streeploos
- Kwastje lakt fijn
- Niet plakkerig
(Extra) - Alle nude lakjes zijn hele mooie kleurtjes!

Minpunten:
- Dat ik niks weet


Ik hoop dat je hier wat aan hebt gehad, voor 1,29 euro is het zeker een aanrader!

x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten