Pagina's

23 januari 2013

Ik heb mijn hakken (!!) & meer talking :)

EINDELIJK!!! Ik heb eindelijk geweldige hakken gevonden ! Ik zocht heel lang naar wat redelijk betaalbare hakken, ik doe ze tenslotte niet dagelijks aan. Voor feestjes is het altijd leuk (:
Wel jammer dat ik ze dan net ná de feestdagen vind, maar 't is niet anders..

Deze zwarte suède (nee geen echt suède) hakken komen van de Girlzzz. Deze winkel zit in Hilversum en Utrecht. Ik heb ze vorige week gekocht bij die in Utrecht. Er stonden daar allemaal hakken op een plateau waarbij een bordje stond met: 9,99 !!
Dus ik werd helemaal gek toen ik allemaal van dit soort ^^^ hakken zag staan. Totdat ik daarna zag dat ze 30 euro waren en er op het bordje stond: 'vanaf 9,99'. Ik lees altijd over dat ene woordje heen gek genoeg..

Naja mijn vader wilde ze wel voor me betalen, en jaaa nu heb ik eindelijk leuke hakken. JEEEEJJ!

Smoothiees
Het was trouwens niet echt een shopmiddag die dag (helaas). Ik ging met m'n vader m'n moeder ophalen van haar werk als verrassing en dus hebben we nog heel lang in Utrecht gelopen. Overal sale! Echt vreselijk (als je niks mag / kan kopen).

Omdat we nog heel lang moesten wachten gingen we smoothies drinken bij de La Place. Schrijf ik het zo goed? Check it out :)

Ik heb nu trouwens ook een iPhone, daarmee kan ik betere foto's nemen als die foto van hier boven met mijn ipod. iPod is vreselijke kwaliteit :s

One Direction Instagram

Misschien weten sommigen het wel, maar ik ben heel erg fan van One Direction :D
Daarom heb ik een One Direction Instagram gemaakt: Happydirectioners
Please follow :)

Koekieees

Ook ging ik laatst met een vriendin koekjes bakken. Of nouja, het was een pak met allemaal van die blokjes. Die blokjes moest je op zo'n rooster en bakpapier in de oven doen  voor een kwartiertje. En toen had je zulke lekkere koekjeees! Super handig en het is nog niet eens 5 minuten werk. Het komt helaas wel uit Amerika :(


Dit was ff snelle update- dingetje. :)

x


3 opmerkingen:

  1. Super leuke hakken. En echt leuk dat ze niet zo duur waren. Oehh smoothie drinken bij la place is echt heerlijk!
    Kisses Jentel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke hakken ! nu (een jaar later) zal je zeker nog leukere hebben !

    BeantwoordenVerwijderen